Maj 7

Frukostseminarium: När spill blir nya produkter

Hur kan ett företag skapa nya produkter av sitt spill? Vad finns det för bra exempel och trender? Och vad finns det för finansieringslösningar? Välkommen på ett inspirerande digitalt frukostseminarium från Material Connexion Skövde – som du kan delta i var du än befinner dig. Direkt efter frukosten är det nätverksträff för Produktutvecklingsnätverket.

När: Torsdagen den 7 maj klockan 08:30 – 09:00 (du kan logga in från 08:15)
Hur: Digital föreläsning, du får en länk via mejl innan eventet

Innehåll frukost

En inspirationsföreläsning och trendspaning från Material ConneXion Skövde som handlar om olika aspekter av produktutveckling av spillmaterial.

Nätverksträff efter frukosten

Den här föreläsningen är en del  av aktiviteterna i Produktutvecklingsnätverket, där du kan gå med för att bolla dina idéer med andra. Nätverksträffen fortsätter efter frukosten kl. 09:15 – 11:00.

Anmälan

Din anmälan behöver vi senast måndagen den 4 maj. Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet dagen innan seminariet. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med. Du kan logga in från 08:15. Vid anmälan kan du också välja att kryssa i om du vill stanna kvar på nätverksmötet med Produktutvecklingsnätverket som ligger direkt i anslutning efter frukostföreläsningen kl. 09:15 – 11:00.

Att tänka på inför föreläsningen

  • Säkra att du har internet, kameran på med ok ljussättning och en mikrofon som fungerar.
  • Ange namn och företag som visningsnamn.
  • Kolla gärna 5-10 minuter innan start så att allt funkar. Vi startar på angiven tid.

Vad är Produktutvecklingsnätverket?

Produktutvecklingsnätverket riktar sig till dig som jobbar med produktutveckling i någon form och vill veta mer om till exempel materialtrender, nya teknologier och hållbar utveckling. I nätverket ingår personer från flera olika företag, men även SVID (Stiftelsen Svensk Industridesign) och akademin. Vi träffas fyra gånger per år och deltagandet är helt fritt.

Kontaktperson

Christian Bergman, christian.bergman@idcab.se, 0500-50 25 27

Dela
twitter facebook linkedin