April 14

Öppen fredag!

Nu öppnar vi upp ASSAR Industrial Innovation Arena upp igen för vår koncept ”öppna fredagar”. I vår kommer våra öppna fredagar koncentreras till fyra datum, en gång i månaden, mellan klockan 09:00-12:00.

När: 14 april – 12 maj, kl. 09:00-12:00
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde
För dig: Som arbetar inom tillverkningsindustri- och teknikföretag

Öppna fredagar

På våra öppna fredagar kan du som jobbar i tillverkningsindustri- och teknikföretag sitta och arbeta i ASSARs miljö eller förlägga ett möte med dina kollegor här –  och är det något särskilt du är intresserad av – kontakta oss i förväg så att vi kan förbereda besöket på ett bra sätt! Även om du inte varit i kontakt med oss innan besöket så är du naturligtvis välkommen ändå.

Miljö med många möjligheter

– Vi har en väldigt trevlig miljö här där man kan låna en whiteboard och koppla upp sig till vårt gäst-WIFI, det finns både avslappnade mötesmiljöer med soffor eller mer strukturerade arbetsplatser där man kan arbeta i större eller mindre grupper. Dessutom finns möjlighet att få en visning av exempelvis våra demonstratorer när man sitter i miljön, säger Tobias Björck, koordinator för ASSAR.

På det närliggande Kafé Kretsloppet i Balthazar Science Center finns kaffe, fika och lättare luncher och här finns information om hur du hittar till ASSAR och var du kan parkera bilen. 

Öppna fredagar under våren 2023:

17 februari
17 mars
14 april
12 maj

Vi ses på ASSAR!

Kontakt om du har frågor om demonstratorerna:

Magnus Holm, Högskolan i Skövde
E-post: magnus.holm@his.se
Tfn: 0500-448551

Kontakt öppna fredagar:

Tobias Björck, Koordinator ASSAR
E-post: tobias.bjorck@idcab.se
Tfn: 0500 – 50 25 14

Dela
twitter facebook linkedin