Industrins transformation: kurser för yrkesverksamma

Är du yrkesverksam inom industrin idag? Då kan Högskolan i Skövdes WISER-kurser vara något för dig. Högskolan erbjuder skräddarsydda kurser för digital transformation som riktar sig till dig som är yrkesverksam och det finns en rad olika inriktningar att välja mellan.

Det digitala landskapet förändras i allt snabbare takt och behovet av att lära om och lära mer ökar för varje dag. När det gäller Högskolans kurser för yrkesverksamma inom industrin, är de väldigt flexibla. Du kan du välja att läsa en eller flera kurser inom framtidens teknologier, organisationsutveckling eller ledarskap. Kurserna passar de flesta branscher såsom industri, finans, transport och handel.

Varför en WISER-kurs?

Du som arbetar inom industrin vet att den just nu förändras i grunden. En utveckling som skapar möjligheter – både för företag och medarbetare. Men förändringen innebär också att industrin måste kompetensutvecklas för att hänga med.

– Vi är glada att kunna medverka i WISER. Kompetensförsörjning är avgörande för att vi på ABB ska öka vår konkurrenskraft och stå bättre rustade i framtiden, säger Susanne Timsjö, sälj- och marknadschef på ABB Robotics i Västerås.

Kursformat

Kurserna i sin utbildningsform och omfattning tänkt att kombineras med arbete.
Det innebär att samtliga kurser är:

  • Online
  • Korta kurser (3 Högskolepoäng)
  • En studietakt på 20% (motsvarar ca 8 tim i veckan i 10 veckor)
  • Genomförs genom självstudier samt enstaka schemalagda tillfällen där du får möjlighet att träffa övriga kursdeltagare och kursens lärare (dessa träffar genomförs på distans via Zoom).

Hitta alla aktuella kurser på WISERs hemsida

Dela nyheten
twitter facebook linkedin