Virtuella fabriken – kurser för yrkesverksamma inom tillverkningsindustrin

Är du nyfiken på hur man kan arbeta med virtuella verktyg? Vill du vara en del i att realisera den virtuella fabriken på din arbetsplats? Missa inte att anmäla dig till höstens kurser på Högskolan i Skövde om virtuella verktyg för yrkesverksamma inom tillverkningsindustrin.

När produktionen blir alltmer komplex ökar kraven på digitalisering, hållbarhet och kompetens. I Virtuella fabrikens kurser får du ta del av den senaste forskningen inom digitalisering och optimering och ditt företag får möjlighet att ligga i framkant när framtidens smarta fabriker tar form. De virtuella verktygen används för att förutse framtida händelser för att på ett optimalt sätt planera åtgärder, prioriteringar och investeringar.

– Ska vi öka konkurrenskraften måste vi göra det på ett smart och intelligent sätt, säger Dr. Tehseen Aslam, projektledare för Virtuella fabriken. Till hösten finns det två kurser att välja mellan: Möjligheter och fördelar med simulering som beslutsstöd och Integrerad virtuell driftssättning.  Varje kurs ger fyra högskolepoäng, är kostnadsfri och flexibel för att kunna kombineras med arbete.

Ansökan öppnar den 5 augusti och är löpande.

Satsningen finansieras av KK-stiftelsen inom ramen för Expertkompetens-programmet.

Läs mer om kurserna och anmäl dig!
Dela nyheten
twitter facebook linkedin