November 10

ExjobbExpo: hitta relevanta studenter via mingelmässa

Många studenter vid Högskolan i Skövde gör sitt examensarbete i samverkan med näringslivet. I höst kan du som företag hitta relevanta studenter genom att delta i mingelmässan ExjobbExpo som arrangeras av Högskolan i Skövde.

När: Onsdagen den 10 november kl. 16:00-17:30.
Var: Insikten, Portalen, Science Park, Kanikegränd 3B, Skövde

Värdefull samverkan för båda parter

Exjobb är ett värdefullt sätt att samverka med Högskolans studenter. Det finns många fördelar både för studenten och samverkansparten; som till exempel nya perspektiv, kompetensöverföring och insikter för båda parter.

– Passa på att utveckla din verksamhet med hjälp av en student från Högskolan i Skövde som gör sitt examensarbete. Via ExjobbExpo möter företag, organisationer och offentlig sektor engagerade studenter som söker intressanta förslag på examensarbeten att samverka kring, säger samverkanskoordinator Erik Ljungdahl vid Högskolan i Skövde.

Praktisk information

Ni får ett bord med plats för till exempel broschyrmaterial och roll-up. Sammanställ gärna förslag på de frågor eller problem ni skulle vilja få belysta och presentera dessa på mässan. Ett annat alternativ är att komma dit, presentera er verksamhet och lyssna på studenternas egna idéer. För att ge studenterna möjlighet att förbereda sig kommer anmälda företag/organisationer att publiceras på Högskolans hemsida efter hand.

På mässdagen

Personal finns på plats från klockan 15:00. Mässan är kostnadsfri för alla deltagare. Utställare bjuds på kaffe och kaka. Parkering finns i anslutning till Science Park Skövde och parkeringstillstånd finns att hämta i receptionen.

Inspirationsfilm från ett exjobb i samverkan med industrin;


Kontakt

Erik Ljungdahl, Samverkanskoordinator
Avdelningen för forskningsstöd, samverkan och innovation
E-postadress: erik.ljungdahl@his.se
Telefonnummer: 0500-448280

Dela
twitter facebook linkedin