Februari 9

Seminarium: Avancerade tillverkningstekniker

Välkommen till ett seminarium med rundvandring där vi visar upp tillverkningsutrustningen i ASSAR Labs. Ett perfekt tillfälle för dig som vill ta del av avancerade tillverkningstekniker, få inspiration, se teknikens potential och få tips om vilka möjligheter som finns för din egen verksamhet med hjälp av tekniken.

När: Torsdagen den 9 februari, kl. 09:30 – 11:30
Var: ASSAR Industrial Innovation Arena, Kavelbrovägen 2b, Skövde
OBS! Som företag har du möjlighet att ta med egna produkter till detta seminarium för att föra dialog runt möjligheter kopplat till utrustningen. Eventuellt test av produkten bokas in efter eventet.

Om seminariet

ASSAR Labs är ett initiativ som möjliggör samverkan och kunskapsuppbyggnad kring viktiga teknikområden för framtiden. Här samverkar stora och små teknik- och industribolag med akademin. Rent fysiskt finns ASSAR Labs i ASSARs fysiska utvecklingsmiljö i Skövde. Under rundvandringen kommer du att få en visning av den teknik som finns i labbet idag:

Tobias Andersson, lektor i maskinteknik vid Högskolan i Skövde, kommer att hålla i seminariet och rundvisningen. De avancerade tillverkningstekniker som finns i ASSAR Labs idag används främst till elektrifiering men även till många andra tillämpningsområden och flera stationer är på väg in i labbet. Du kan också boka tid i labbet för att testa dina produkter eller för att komma och bolla dina behov för framtiden! 

Vid frågor, kontakta:

Caroline Johansson Thim på IDC West Sweden AB
Tfn: 0500-50 25 23
E-post: caroline.johansson.thim@idcab.se


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

Dela
twitter facebook linkedin