Öppen kontorsyta på fredagar

Den 4 oktober öppnar ASSAR Industrial Innovation Arena en öppen kontorsyta på fredagar. Där kan du som jobbar i tillverkningsindustri- och teknikföretag sitta och arbeta eller förlägga ett möte med dina kollegor. Kontorsytan kommer att vara öppen alla fredagar i höst mellan klockan 08:00 – 15:00.

Tanja Lundberg, projektledare för ASSAR, välkomnar till att arbeta i innovationsmiljön på fredagar i höst.

En öppen mötesplats

– Vår fysiska miljö börjar nu komma mer i ordning och vi ser fram emot att få mer liv och rörelse även på fredagar i vår innovationsmiljö. Vi har fullt med företagsbesök, workshops och seminarier i höst på de andra veckodagarna och genom att öppna upp för externa aktörer att sitta och arbeta här en dag i veckan hoppas vi ännu mer på att kunna skapa de där spontana mötena som en öppen innovationsarena skapar förutsättningar för, säger Tanja Lundberg, projektledare på ASSAR.

– Vi har en väldigt trevlig miljö här där man kan låna en whiteboard och koppla upp sig till vårt gäst-WIFI, det finns både avslappnade mötesmiljöer med soffor eller mer strukturerade arbetsplatser där man kan arbeta i större eller mindre grupper, säger Tobias Björck, koordinator för ASSAR.

Många experter i nätverket

– I vårt nätverk har vi en mängd experter inom olika områden, t.ex. inom automation, simulering eller hållbara material, så om det är någon man vill träffa medan man sitter här och jobbar kan man höra av sig så säkerställer vi att rätt kompetens är på plats, säger Tanja Lundberg.

På det närliggande Kafé Kretsloppet i Balthazar Science Center finns kaffe, fika och lättare luncher och här finns information om hur du hittar till ASSAR och var du kan parkera bilen. 

Välkommen!

 

Dela nyheten
twitter facebook linkedin