Öppna fredagar – tillbaka igen!

Den 22 april 2022 öppnar ASSAR Industrial Innovation Arena upp för en öppen kontorsyta igen på fredagar. Där kan du som jobbar i tillverkningsindustri- och teknikföretag sitta och arbeta eller förlägga ett möte med dina kollegor. Kontorsytan kommer att vara öppen fredagar mellan klockan 08:00 – 15:00.

Tanja Lundberg, projektledare för ASSAR, välkomnar till att arbeta i innovationsmiljön på fredagar i vår.

En öppen mötesplats

– Efter pandemin ser vi nu fram emot att få mer liv och rörelse även på fredagar i vår innovationsmiljö igen. Vi har flertalet företagsbesök, workshops och seminarier på de andra veckodagarna och genom att öppna upp för externa aktörer att sitta och arbeta här en dag i veckan hoppas vi ännu mer på att kunna skapa de där spontana mötena som en öppen innovationsarena skapar förutsättningar för, säger Tanja Lundberg, projektledare på ASSAR.

Många experter i nätverket

– I vår kommer vi att sätta olika teman på våra öppna fredagar. I vårt nätverk har vi en mängd experter inom olika områden, t.ex. inom automation, simulering eller hållbara material, så om det är någon man vill träffa medan man sitter här och jobbar kan man höra av sig så säkerställer vi att rätt kompetens är på plats, säger Tanja Lundberg.

Miljö med många möjligheter

– Vi har en väldigt trevlig miljö här där man kan låna en whiteboard och koppla upp sig till vårt gäst-WIFI, det finns både avslappnade mötesmiljöer med soffor eller mer strukturerade arbetsplatser där man kan arbeta i större eller mindre grupper. Dessutom finns möjlighet att få en visning av såväl demonstratorer som av ASSAR Lab när man sitter i miljön, säger Tobias Björck, koordinator för ASSAR.

På det närliggande Kafé Kretsloppet i Balthazar Science Center finns kaffe, fika och lättare luncher och här finns information om hur du hittar till ASSAR och var du kan parkera bilen. 

Välkommen!

Har du frågor om öppna fredagar?

Kontakta Tobias Björck eller Tanja Lundberg.

Dela nyheten
twitter facebook linkedin